NLB Banka nastavlja podržavati lokalne poduzetnike u sklopu projekta #OkvirPomoći

0
447
NLB Banka i njeni partneri nastavljaju sa projektom #OkvirPomoći za poduzetnike

Svjesni činjenice da je Bosna i Hercegovina zemlja poduzetnih ljudi te da mali poduzetnici, poljoprivrednici, mikro i male kompanije čine jednu od osnova bh. ekonomije, Banka i njeni partneri nastavljaju sa projektom #OkvirPomoći.
Pored znanja, savjeta i usluga, projekat će stvoriti pozitivne priče kroz komunikacijske kanale kako bi se glas lokalnih malih poduzetnika glasnije čuo i kako bi njihov rad i trud primjetili potencijalni kupci.
“Pratimo tržište i jasno nam je da poduzetnici u BiH i ove godine snose posljedice globalne pandemije. Iako smo optimistični po pitanju budućnosti, dodatne inicijative, posebice za mikro i male kompanije koje su stub bosanskohercegovačke privrede, su uvijek dobrodošle. Zbog toga ih ponovo pozivamo da se pridruže projektu, spremni smo da ih podržimo našim znanjem i iskustvom i nadamo se da ćemo na ovaj način inspirisati i druge da pokrenu slične inicijative. Ove izazovne trenutke možemo prevazići jedino zajedno“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.
Sudjelovanje u projektu #OkvirPomoći otvoreno je za sve lokalne poduzetnike, poljoprivrednike i mikro i male kompanije, neovisno o djelatnosti kojom se bave. Za mogućnost dobijanja pomoći u obliku oglasnog prostora, potrebno je da popunite i pošaljete prijavu do 31. maja 2021. godine. Sa svakom odabranom kompanijom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati prostor za reklamu.
Poziv za prijavu, aplikaciju i kriterije možete pronaći na web stranici Banke. Više informacija o ovom projektu će biti objavljeno i na društvenim mrežama NLB Banke: LinkedIn, Facebook i Instagram.