Nova Samsung Neo QLED linija televizora odsad dostupna i u BiH

Samsung Neo QLED televizori od sad su dostupni i u BiH po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.399 KM

0
770
Neo QLED serija uređaja za 2022. godinu donosi brojne inovacije

Novi modeli Samsung Neo QLED serije televizora od sada su dostupni i u Bosni i Hercegovini. Uz jedinstvenu Samsung Neo QLED tehnologiju podignutuna novi nivo, serija uređaja za 2022. godinu donosi brojne inovacije i karakteristike koje Neo QLED čine savršenim uređajem za uživanje u filmovima i serijama, igranje videoigara, rad od kuće i brojne druge aktivnosti.

Kvalitet kino slike u vašem domu

Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u filmovima i serijama u kvalitetu slikekao u kinu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primjenjuje vještačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i kako bi sve što gledate postalo kristalno jasno. Uronite u surround zvuk orkestra koji svira pravo iz vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED 2022 televizore odlikuje i Infinity One dizajn. Uz crne ivice koji se stapaju u Infinity ekran, Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću.

Kancelarija ili teretana u dnevnom boravku

Posljednjih godina naši domovi postali su ujedno i naše kancelarije, pa čak i teretane. Uz novu liniju Samsung Neo QLED 2022 televizora otkrijte praktičniji način okupljanja tima. Uparite vaš TV s računarom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo i okupite svoj tim iz udobnosti vaše dnevne sobe*. Ako vam treba više prostora za rad, spojite svoj pametni telefon sa Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti.
Multi View** način rada omogućava podjelu ekrana na čak četiri dijela – savršeno za trenutke kad vam treba više ekrana za rad ili želite da pratite više sadržaja u isto vrijeme.

Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije

Nakon posla opustite se i uživajte u raznovrsnom sadržaju za vježbanje kod kuće uz aplikaciju Samsung Health, s popularnim profesionalcima za fitnes.

Podignite svoj doživljaj gaminga na viši nivo

Dnevni boravak je savršeno mjesto za uživanje u najnovijim videoigrama, a uz Neo QLED 2022 koji donosi brojne tehnologije namijenjene upravo gamingu možete uživati u iskustvu igranja videoigara na višem nivou. Uz do sada neviđen Super Ultrawide široki prikaz radnje u razmjerama 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobijedite u još više igara. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz brzinu osvježavanja od 144 Hz.
Videoigre su izrazito dinamične i brza reakcija često čini razliku između poraza i pobjede. Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) smanjuje pojavu ulaznog kašnjenja, tako da će se radnja na ekranu desiti istovremeno s vašim pritiskom dugmeta. Neo QLED uz Free Sync Premium Pro tehnologiju proaktivno sinhronizuje brzinu kojom grafička kartica stvara sličice uz ispravnu brzinu osvježavanja prikaza, čime se smanjuje prekidanje slike.
A kad obavite posao, trening i zasitite se video igara, dopustite vašem Neo QLED televizoru da postane vaš najbolji saveznik. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostalo svom pametnom televizoru. Neo QLED vas može besprijekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u vaš televizor i spremni su da vam pruže optimalan doživljaj zabave.
Samsung Neo QLED televizori od sad su dostupni i u BiH po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.399 KM, a više informacija potražite na ovom linku.
___________
*Udaljena veza s PC računarom podržana je samo u sistemu Windows 10 Professional ili novijem, kao i MacOS 10.5 ili novijem. Za automatsko prepoznavanje računara potrebni su validan Samsung račun i aplikacija Easy Connection to Screen instalirana na PC računaru (Mac OS nije podržan).
** Multi View opcija s podjelomekrana na četiri dijela dostupna je na 8K modelima.
(Izvor: PR Samsung)