Novi ciklus ZIPSpro seminara počinje 12. februara u Sarajevu

0
926
Počinje prvi ciklus ZIPSpro seminara u ovoj godini

U okviru Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora (KPE) Privredna štampa d.o.o. Sarajevo organizuje prvi ciklus ZIPSpro seminara u 2019. godini, koji će biti održani u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.
Tema seminara je ‘Godišnji obračun i podnošenje finansijskih i poreznih izvještaja za 2018. Godinu’, o čemu će govoriti dr.sc. Jagoda Osmančević, dr.sc. Amir Osmančević i Fuad Balta, dipl. ecc.
“Svjesni kompleksnosti i dinamičnosti računovodstveno-finansijske profesije kreirali smo novi program godišnje edukacije namijenjen računovođama, revizorima i finansijskim radnicima. Do sada smo uspješno okončali pet ciklusa edukacije, dok ćemo prvi ovogodišnji održati od 12. do 15. februara u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Zenici. Preostala četiri ciklusa realizovat ćemo do kraja godine“, kazao je Almir Alispahić, direktor Privredne štampe.
Seminari će biti održani 12. februara u Sarajevu u hotelu Holiday, 13. februara u Tuzli u hotelu Tuzla, 14. februara u Zenici u hotelu Zenica i 15. februara u Mostaru u hotelu Mostar.
Svi seminari se priznaju sa sedam bodova/sati KPE.
Sve informacije o seminaru i načinu prijave dostupne su na web stranici www.privrednastampa.biz