Novi pametni termostat Siemens

0
2517
Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje bitne informacije za jednostavan rad

Siemensova divizija Building Technologies predstavlja novi pametni termostat za regulaciju grijanja stambenih zgrada. Pametni termostat RDS110 možete pripremiti za upotrebu u samo nekoliko minuta i može se kontrolisati putem aplikacije za mobilne telefone.
Termostat s ugrađenim senzorima za sobnu temperaturu, kvalitetu zraka, vlažnost i prisutnost stanara može se kombinovati s vanjskim senzorima za vanjsku temperaturu ili prekidačem koji javlja otvaranje prozora.
Zaslon osjetljiv na dodir prikazuje bitne informacije za jednostavan rad. Simbol zelenog lista označava radi li sistem grijanja s najvišom mogućom energetskom učinkovitošću. Termostat je opremljen senzorom za prisutnost i automatski prebacuje naniz udobnosti čim se otkrije prisutnost osoba. Sedmični vremenski programi za grijanje i pripremu potrošne tople vode za kućanstvo vidljivi su na mobilnoj aplikaciji i lako se mogu prilagoditi.
Zahvaljujući brojnim funkcijama kontrole putem mobilne aplikacije i zaslona osjetljivog na dodir, intuitivnim radom i nadzorom kvalitete zraka na bazi senzora, pametni termostat stvara savršena mjesta na temelju zahtjeva korisnika.Upravljanje termostata je intuitivno pomoću mobilne aplikacije ili lokalnog zaslona osjetljivog na dodir. Pametni termostat povezan je s WLAN kompatibilnim usmjerivačem koji osigurava prenos podataka u oblak Siemens. Korisnici mogu pristupiti tim podacima iz aplikacije i jednostavno kontrolisati do 12 termostata s mobilnog telefona. Aplikacija je dostupna na brojnim jezicima, uključujući njemački, engleski, francuski, italijanski, španski i kineski.