Novi Samsung Galaxy A52s 5G na tržištu BiH po cijeni počev od 729 KM

0
160
Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja zaokruženu A priču

Kompanija Samsung Electronics je nedavno predstavila najnoviji Samsung Galaxy A52s 5G telefon. Riječ je o modelu koji predstavlja nadogradnju Galaxy A52 telefona, poznatom po rekordnoj prodaji i brojnim pozitivnim reakcijama.
Sa novom verzijom ovog modela dolaze i značajna unapređenja ključnih karakteristika–podrška za 5G mrežu, veća memorija, kvalitetnija kamera, brže punjenje, a izdvaja se i po veoma pristupačnojcijeni. Preporučena maloprodajna cijena za ovaj model u varijanti od 6 GB RAM memorije i 128 GB interne memorije, iznosi 729 KM, a dostupan je u crnoj i bijeloj boji.
Novi Samsung Galaxy A52s 5G predstavlja idealnu kombinaciju izdržljivosti i moćne tehnologije jer ga krasi Super AMOLED ekran s FHD+ rezolucijom, čijih 800 nita garantuju jasan prikaz. Upravo zbog toga, čak i pri jarkom dnevnom svjetlu sadržaj na ekranu prikazivat će se besprijekorno, dok Eye Comfort Shield2 tehnologija smanjuje nivo plave svjetlosti.
Uz sve to, ocijenjen je IP67 standardom za otpornost na vodu i prašinu što znači da je otporan na potapanje u slatkoj vodi do 1 metra dubine na 30 minuta.
Samsung Galaxy A52s 5G posjeduje pet kamera uz koje možete zaboraviti na mutne slike i videozapise jer sadrži i optičku stabilizaciju slike. Glavna kamera od 64 MP garantuje oštre i jasne fotografije tokom čitavog dana. Ultra široka kamera od 12 MP omogućava da se svijet vidi slično onako kako ga ljudsko oko vidi, dok fokus možemo prilagoditi uz Dubinsku kameru od 5 MP ili se približiti do najmanjeg detalja uz Makro kameru. Ljubitelje selfija očarat ćei prednja kamera s 32 MP koja snima jasne fotografije u visokoj rezoluciji u bilo koje doba dana.
Dodatno, kamera Samsung Galaxy A52s 5G pametnog telefona donosi i brojna softverska unapređenja za kvalitetne fotografije poput Single Take načina rada, Night Mode za snimanje po mraku te Fun Mode ako se korisnici sa svojim fotografijama žele i dobro zabaviti.
Široki 6,5 inčni Infinity-O ekran i nevjerovatna brzina osvježavanja od 120 Hz omogući će glatko iskustvo korištenja, dok će baterija kapaciteta 4500 mAh produžiti vrijeme za nesmetano igranje igrica ili gledanje omiljenih serija.
Takođe, za sve multitasking potrebe,korisnika će razveseliti i procesor od osam jezgri koji je opremljen bržom centralnom (CPU) i grafičkom (GPU) podjedinicom, a tu je i 25W superbrzo punjenje za izuzetno brzi povratak pune snage.
U Galaxy A52s 5G ugrađeni su i Stereo zvučnici s podrškom za Dolby Atmos® koji pružaju zvuk visoke jasnoće i dubine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here