Novo Vienna osiguranje imovine pogodno za svaki džep

0
721
Vienna osiguranje VIG: Osigurajte svoj dom po povoljnim cijenama, već od 0,80 KM po m2

Iznenadni požar, poplava, vandalizam, zemljotres i slično su noćna mora svakog ko je svoj imetak i krov nad glavom mukotrpno godinama stvarao. Stoga, ne dozvolite da sigurnost vašeg životnog prostora te bezbjednost vaših najbližih budu nezaštićeni od nepredviđenih rizika današnjice.
Optimalno osiguravajuće pokriće kuće, stana, vikendice, iznajmljenog prostora, svih pokretnina i dragocjenosti koje imate su samo neke u nizu usluga koje vam od sada obezbjeđuje Vienna osiguranje VIG, najbolji osiguravatelj života u BiH.
“U svrhu obezbjeđenja potpune, a za svaki džep prihvatljive zaštite stambenih objekata bh građana, kreirali smo jedinstvene proizvode osiguranja koji su prilagođeni individualnim potrebama i mogućnostima. Od sada svi vlasnici i korisnici nekretnina svoju imovinu mogu osigurati u Vienna osiguranju VIG po veoma povoljnim cijenama tj. već od 0,80 KM po m2. Dodatno, za sve njih obezbijedili smo i niz drugih pogodnosti kao i besplatne usluge ‘majstora u kući’ kada zatreba. Na ovaj način želimo omogućiti svima da u situacijama nesreće, na najbrži i najlakši mogući način saniraju posljedice i dovedu imovinu u prvobitno stanje.
Pored naznačenog, obezbijedili smo brzo i jednostavno osiguranje nekretnina građana koje se zahtijeva od strane banaka u postupcima odobravanja stambenih kredita”, poručila je Emina Bikić, rukovodilac Odjela prodaje Vienna osiguranja VIG.
Vienna osiguranje VIG je tržišni lider u životnom osiguranju te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.