Objavljen reneder novog Samsung Galaxy A14

0
739
Samsung Galaxy A14 navodno će biti malo deblji i imaće Infinity-U zaslon (Foto: OnLeaks/GizNext)

Samsungova popularna A serije mobitela, uskoro dobiva još jedan uređaj nižeg ranga. Riječ je o Galaxy A14 modelu, koji bi, prema dosadašnjim informacijama, trebao izaći na tržište u narednim mjesecima.
Popularni leaker OnLeaks u kolaboraciji s portalom GizNext, objavio je rendere Galaxyja A14 te tako otkrio kako će izgledati. Naime, za razliku od Galaxyja A13 koji je došao s Infinity-V zaslonom, A14 imat će Infinity-U. Drugim riječima, umjesto rupice na zaslonu u obliku slova ‘V’, novi će model imati onu u obliku slova ‘U’.
Sa stražnje strane, nalazi se prepoznatljiv sistem od tri kamere, uz koje se smjestila bljeskalica, navodi Bug.hr. Na desnoj strani nalazi se tipka za pojačavanje i smanjivanje zvuka te tipka za uključivanje i isključivanje, koja istovremeno ima funkciju i čitača otiska prsta. Na lijevoj strani je utor za SIM karticu, dok je na dnu USB-C priključak, 3,5-milimetarski utor za slušalice, mikrofon i zvučnik.
Iako tačne specifikacije još nisu poznate, navodi se da će Galaxy A14 imati veliki 6,8-inčni zaslon FullHD+ rezolucije. Osim toga, bit će za 0,5 milimetra deblji od A13 modela, pa se pretpostavlja da će stoga i kapacitet baterije biti nešto veći.