Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije

0
1549
Wellness Terma Olimia potvrdio da nema konkurenciju

Nagrada za najbolji wellness ponovno je otišla Orhideliji. Tako već devet godina za redom odlučuje stručni žiri, slušatelji i urednička ekipa jedne od najslušanijih radijskih postaja u Sloveniji ‘Dobro jutro Slovenija’, koja u suradnji s turističko-informativnim portalom www.dj-slovenia.si bira najbolja slovenska kupališta, wellness centre i skijališta.
Wellness u dijalogu s prirodom, najveći svijet sauna u Sloveniji, originalan selfness program, rituali, tretmani i tehnike opuštanja kreirani prema individualnim zahtjevima gostiju, vrhunski dizajn, sjajno mjesto za odmor i opuštanje – u nekoliko bi se riječi mogao opisati naj wellness Slovenije.
“Našim gostima ne pružamo samo opuštanje i odmor, nego ih nastojimo educirati da promjene svoje navike, uspostave tjelesnu i duhovnu ravnotežu te unaprijede svoj stil života. Uz kontinuirano investiranje, nastojimo biti originalni, prepoznatljivi i ponuditi gostima jedinstveni doživljaj. Da u tome uspijevamo potvrđuje i ova nagrada, koja je ujedno poticaj da nastavimo istim putem”, poručuju iz Terma Olimia.
Osvajanje ove prestižne titule Terme Olimia ponovo će proslaviti do kraja maja promotivnim cijenama određenih tretmana. Na taj se način Terme Olimia žele zahvaliti vjernim gostima koji su glas dali wellnessu Orhidelija.