U Sarajevu otvoren novi koncept dućana Exclusive

0
841
Novi koncept dućana Exclusive otvorio je svoja vrata i u Sarajevu

Sarajevska Radićeva ulica još jednom je svjedočila činjenici da i bh. kompanije mogu rasti i napredovati, podsjećajući nas na važnost rada, truda i zalaganja. Tako ovu ulicu, u srcu glavnog grada BiH, od sada krasi i specijalno dizajniran izlog sa školskim, kancelarijskim i darovnim asortimanom novog multi-brand koncept dućana Exclusive, koji je proteklog vikenda svoja vrata otvorio Sarajevu na tri nivoa zgrade austrougarskog stila.
Uz poruku Inspirišemo život, prvi koncept dućan ovog tipa, otvorila je kompanija Exclusive.
“Iznimno sam sretan što viziju brenda Exclusive od danas možemo prezentovati i u novom concept dućanu u Sarajevu. Naš cilj je nastaviti donositi globalne trendove na lokalno tržište, učiniti ekskluzivnost dostupnu svima i time podsticati nove ideje“, istakao je direktor Jasmin Porobić.
Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost ove kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala u sedam kategorija.
U sklopu ove široke lepeze proizvoda moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, uredski materijal i računarsku opremu, ali i umjetnički pribor, te darovni asortiman.
Kompanija Exclusive ima tri poslovne jedinice i četiri prodavnice u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, dokazujući da ima se, uz mnogo truda i rada, može uspjeti i na području naše zemlje.