Otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke u Mostaru

0
3891
Gradonačenik Mostara Ljubo Bešlić i direktorica NLB banke Lidija Žigić svečano otvorili poslovnicu Banke

U prisustvu brojnih klijenata NLB Banke, predstavnika institucija, medija i građana, danas je u centru Mostara na Rondou u ulici Kralja Petra Krešimira IV otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo.
Ugodan bankarski ambijent nove poslovnice i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja.
“Otvaranjem ove nove i savremene poslovnice NLB Banke u Mostaru, želimo još više unaprijediti odnos sa našim klijentima. Nakon otvaranja novih poslovnicau Širokom Brijegu, Ljubuškom i Sarajevu, otvaranje poslovnice u Mostaru je još jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva.Želimo biti još bolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Uposlenici NLB Banke će učiniti sve da klijenti u Mostaru uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe”, kazala je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo.
Ona je dodala da je i ova poslovnica uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja, te da vjeruje da će klijenti biti zadovoljni njihovom bankarskom ponudom.
Otvaranje nove poslovnice NLB Banke na atraktivnoj lokaciji će građanima Mostara i okoline omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu i veću dostupnost NLB Banke. Nova poslovnica je ujedno je i primjer koliko NLB Banka ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.