Otvorena poslovnica BBI banke u Ilijašu

0
1211
Otvorena poslovnica BBI banke u Ilijašu: Svečanu vrpcu presijekli Akif Fazlić i Amer Bukvić

Bosna Bank International (BBI) nastavlja širenje poslovne mreže. U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Ilijašu otvorena podružnica BBI banke. Novootvorena podružnica BBI banke savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja a smještena je pored u blizini Biznis centra.
Simboličnim presjecanjem vrpce poslovnicu su otvorili Akif Fazlić, načelnik Općine Ilijaš i Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International.
“Zadovoljstvo je da je BBI banka u Ilijašu. To govori o nastojanjima da gradimo dobar poslovni ambijent u Ilijašu, da naši privrednici i građani dođu do široke lepeze usluga koje pruža ova banka. BBI banka pokazala se kao društveno odgovorna prema građanima, kroz niz projekata, kao što je stipendiranje djece, i zadovoljstvo je sarađivati sa takvom institucijom”, kazao je načelnik Fazlić.
Predsjednik Uprave BBI banke naglasio je da je ova banka spremna odgovoriti svim zahtjevima klijenata.
“Vjerujem da će nova poslovnica koja se nalazi u užoj gradskoj zoni olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da ćemo na taj način dodatno doprinijeti njihovom pozitivnom korisničkom iskustvu. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća”, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.
Za nove klijente u poslovnici Ilijaš pripremljene su posebne pogodnosti, između ostalog, plaćanje računa putem elektronskog i mobilnog bankarstva bez naknade u narednih 12 mjeseci. Također, klijentima će biti na raspolaganju posebna ponuda finansiranja po veoma povoljnim stopama.
Otvorenjem poslovnice Ilijaš, poslovna mreža BBI banke na bh. tržištu sada broji 34 poslovnice/filijale. Radno vrijeme poslovnice, koja se nalazi u ulici Hašima Spahića bb, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i bankomat, kao i 140 bankomata u okviru BH mreže bankomata širom BiH.