Otvorena prva Konzum prodavnica u Grudama

0
509
Otvorenjem prodavnice u Grudama ispunjen je ovogodišnji Konzumov plan širenja maloprodajne mreže

Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca, poslovnih partnera i dobavljača otvorio svoju prvu prodavnicu u Grudama, na adresi Silvije Strahimira Krančevića bb. Otvorenjem ove prodavnice ispunjen je ovogodišnji Konzumov plan širenja maloprodajne mreže sa 15 novih prodavnica širom BiH.
Novaprodavnica u Grudama prostire se napovršini od 330 m2 i zapošljava 13 novih zaposlenika, te nudi bogat asortiman kvalitetnih proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane za svakodnevne potrebe u domaćinstvu.
“Veliko nam je zadovoljstvo jer je Konzum stigao u Grude, te s ponosom mogu reći da smo u ovoj godini proširili mrežu prodavnica na područje Goražda, Čajniča, Ustikoline, Nevesinja, Knešpolja, gdje do sada nismo poslovali. Ispunili smo plan sa 15 novootvorenih prodajnih objekata, a ujedno smo renovirali i preuredili više od 40 prodavnica kako bismo kupcima osigurali dodatnu ugodnost pri kupovini. U novoj 2020. godini čekaju nas novi izazovi i planovi u pogledu osnaživanja i širenja mreže Konzum prodavnica širom BiH. Iskoristio bih ovu prilku zahvaliti se svim našim kupcima na ukazanom povjerenju i lojalnosti te im poželjeti sretne predstojeće blagdane”, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.
Povodom otvorenja nove prodavnice u Grudama pripremljena je posebna akcijska ponuda, blagdansko druženje s kupcima uz cjelodnevno posluženje, piće i poslastice, te vrijedni pokloni na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Mališani su živali u veseloj zabavi sa maskotama Olaf i Berny uz brojna slatka iznenađenja.