Otvorene rane prijave za NetWork 9 konferenciju

0
1372
NetWork konferencija biće održana od 27. do 29. marta 2019. godine u Grand hotelu Neum

Otvorene su rane prijave za učešće na devetoj NetWork konferenciji pod sloganom ‘Connecting the Dots’. Ovaj događaj je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja će biti održana od 27. do 29. marta 2019. godine u Grand hotelu Neum.
Konferencija će ove godine obuhvatiti relevantne i globalno aktuelne tematske cjeline vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.
Kotizacija za učešće na konferenciji NetWork 9 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave u periodu 15.12.2018.- 31.01.2019. ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).
Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u BiH uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).
NetWork svake godine okuplja sve veću mrežu ljudi koji bez ustezanja razmjenjuju svoja iskustva i znanja i sklapaju poslovne dogovore. Stručnjaci iz IT i drugih oblasti će na konferenciji razmjenjivati iskustva u primjeni savremenih tehnoloških i digitalnih dostignuća, prvenstveno u poslovanju.
Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće.