Prirodna mineralna voda Jana okrunjena svjetskim zlatom

0
526
Jana je među 3.000 proizvoda iz više od 90 zemalja osvojila zlatnu medalju za kvalitet

Prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila je najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda Grand Gold Quality Award na prestižnom svjetskom natjecanju Monde Selection u organizaciji Međunarodnog instituta za kvalitetu.
Jana je među 3.000 proizvoda iz više od 90 zemalja u kategoriji ‘Piva, vode i negazirana pića’ osvojila zlatnu medalju za svoju vrhunsku kvalitetu.
Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus. Izvire na 800 metara dubine, a najsuvremenijom tehnologijom punjenja mineralna voda s dubine od 800 metara puni se izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja i tako zadržava svoju izvornu prirodnu čistoću.
“Osiguravanje i održavanje najviše razine kvalitete i sigurnosti proizvoda jedan je od glavnih strateških ciljeva naše kompanije. Cijeli proces proizvodnje strogo je kontroliran i usklađen s najvišim standardima osiguranja kvalitete“, izjavila je Ivana Petričević, direktorica kvalitete u Grupi pića Fortenova grupe.
Zahvaljujući šezdesetogodišnjem iskustvu, Monde Selection se nametnuo kao vodeći autoritet u ocjenjivanju kvalitete potrošačkih proizvoda na temelju organoleptičkih i znanstvenih parametara. Postupak ocjenjivanja provodi žiri sastavljen od tehničara, kemijskih inženjera, biotehnologa, sommeliera odabranih na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta.
“Jako smo ponosni i sretni što Monde Selection već nekoliko godina zaredom prepoznaje vrhunsku kvalitetu Jane u izrazito jakoj konkurenciji. Jana je vodeći regionalni lovemark i iz godine u godinu brojnim svjetskim priznanjima opravdava tu titulu“, istaknula je Vedrana Vlahović, voditeljica robne marke Jana.