ProCredit Bank na novoj lokaciji u Banjoj Luci

0
5359
Direktor filijale Banja Luka, Gojko Rodić, upoznao je goste sa poslovanjem ProCredit banke

ProCredit Bank je za sve klijente, poslovne partnere i kolege u srijedu (14. juni) upriličila svečano otvorenje filijale Banja Luka na novoj adresi – Prvog Krajiškog korpusa 54.
Ove godine ProCredit Bank ne samo da slavi preseljenje u nove prostorije već i 20 godina postojanja prve i jedine njemačke banke koja posluje na prostoru BiH.
Direktor filijale Banja Luka, Gojko Rodić, pozdravio je sve prisutne i podijelio nekoliko zanimljivih vijesti o njemačkoj Grupaciji u okviru koje posluje ProCredit Bank, samoj Banci te poslovnim rezultatima filijale Banja Luka.
“Zadovoljstvo mi je što mogu istaći da smo dio snažne njemačke Grupacije koja, na ovim prostorima, već 20 godina stoji uz našu Banku. U situaciji kad plasmani u privredi stagniraju, filijala Banjaluka je uspjela, u prvih 5 mjeseci ove godine, da poveća svoj portfolij za 26%, a čiji trend rasta se i dalje nastavlja. Saradnja sa privrednicima u Banja Luci je odlična o čemu govori i podatak da nam je u ovom periodu svoje povjerenje povjerio 41 novi klijent. Ono što je takođe bitno jeste da se oko 17% portfolija naše filijale nalazi u ekološko prihvatljivim investicijama, jer smo svjesni promjena na globalnom nivou koje su vezana za zagađenje životne sredine”, rekao je Gojko.
Iako plasmani prema privredi stagniraju, ProCredit Bank bilježi rast i produbljuje saradnju sa klijentima i poslovnim partnerima. Svoje usluge prilagodila je malim i srednjim preduzećima kroz adekvatno savjetovanje i pružanje finansijskih usluga, upravo u skladu sa njihovim potrebama. S tim u vezi, Zona 24/7 je koncept koji im i dalje omogućava brze i povoljne bankarske transakcije a besplatni ino prilivi omogućavaju da sredstva namijenjena za ovaj vid izdataka usmjere ka unaprijeđenju svog poslovanja i sticanju konkurentskih prednosti na inostranom tržištu.
ProCredit Bank, kao jedina njemačka banka u Bosni i Hercegovini, ostaje lider u pružanju usluga malim i srednjim preduzećima te kao takva nastavlja sa unapređivanjem usluga za privrednike kako bi brže i lakše premostili svoje svakodnevne poslovne izazove.