Raiffeisen banka komunicira s klijentima i putem OLX stranice

0
1023
Nakon što otvore određeni oglas, korisnici stranice OLX.ba mogu pronaći tab Raiffeisen banke

Raiffeisen banke je u cilju unapređenja interakcije s klijentima uspostavila saradnju s OLX-om, online platformom za prodaju i kupovinu u Bosni i Hercegovini.
“Kao banka koja prati trendove i nastoji klijentima olakšati pristup svojim uslugama i neophodnim informacijama, kontinuirano radimo na tome da pronađemo nove kanale online komunikacije s klijentima. Stoga nam je posebno zadovoljstvo što smo u cilju unapređenja naše interakcije s klijentima uspostavili ove godine saradnju s OLX-om, online platformom za prodaju i kupovinu u BiH“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
Ova saradnja predstavlja logičan slijed, a ogleda se u uspostavljanju tabova Raiffeisen banke na OLX online platformi na kojima korisnici mogu pronaći korisne sadržaje i savjete te saznati više o novitetima u ponudi Banke.
Nakon što otvore određeni oglas, korisnici stranice OLX.ba mogu pronaći tab Raiffeisen banke. Trenutno su dostupni tabovi za kategorije Nekretnine, Vozila, kao i tabovi za druge kategorije kao što su: Sportska oprema, Biznis i industrija, Moj dom, Ljepota i zdravlje.
Također, kalkulator koji je dostupan u okviru kategorije Nekretnine klijentima omogućava da saznaju koliko bi iznosila rata Raiffeisen stambenog kredita za stan čiju kupovinu trenutno razmatraju ili kolika bi bila vrijednost nekretnine koju bi mogli kupiti za iznos kirije koju bi platili za stan koji namjeravaju iznajmiti.