Razvoj brenda Das WeltAuto na tržištu BiH

0
1491
Mreža ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto proširila se na veće gradove širom BiH

Kompanija Porsche BH d.o.o., lider na tržištu prodaje i servisiranja novih automobila, od aprila 2017. godine na tržište Bosne i Hercegovine lansirala je novi brend pod imenom Das  WeltAuto, koji se bavi prodajom rabljenih vozila.
Mreža ovlaštenih trgovaca Das WeltAuto relativno brzo se proširila na veće gradove širom BiH, počev od Sarajeva sa dva ovlaštena trgovca, AC Quattro i Porsche Sarajevo, te Apolo – Mostar, Autorad – Brčko , Autokomerc VS – Banja Luka i Nipex – Tuzla.
Vozila koja su u ponudi Das WeltAuto, detaljno su provjerena i tehnički potpuno ispravna, te raspolažu garancijom, tako da kupci mogu biti sigurni u pouzdanost svojih vozila.
Kupci u BiH su prepoznali kvalitet ponude Das WeltAuto, što svjedoči više od 1.000 prodatih vozila u periodu od aprila 2017. do kraja mjeseca oktobra 2018. godine.
Nastavlja se širenje mreže u narednom periodu, te se očekuje da će u naredne tri godine biti više od dvadeset ovlaštenih trgovaca u Bosni i Hercegovini.
“Za naše kupce smo pored produžene garancije i mobilne asistencije obezbijedili povoljne uslove finansiranja sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% u saradnji sa Porsche Leasingom. Također na odabrane modele do kraja 2018. godine nudimo i popuste do 10.000 KM”, navode iz Das WeltAuta.
Dodatne informacije i ponudu vozila možete vidjeti na web stranici www.dasweltauto.ba.