Renault na Auto Show Week-u u Tuzli

0
1086
Posjetioci će moći vidjeti gamu Renault noviteta poput Captura, Kadjara, Koleosa, Megana, Dustera...

Treći po redu Auto Show Week u Tuzli održat će se i ove godine na platou Bingo City Center-a od 10 do 13. maja.
Osim najnovije edicije četverotočkaša i prateće automobilske opreme, cijeli događaj će biti zaokružen tuning show-om. Renault će i ove godine biti jedan od temelja show-a kada su u pitanju izlagači, a tuzlanski koncesionar GUMA M će, pored noviteta iz Renaulta, prikazati najnovije Dacia i Nissan automobile.
Auto Show se pokazao kao tačka okupljanja građana sa područja Tuzlanskog kantona na koju dođe na desetine hiljada posjetilaca koji zaista provedu svoje vrijeme uživajući. Ove godine svi oni će prije svega moći vidjeti popularnu gamu Renault noviteta poput Captura, Kadjara, Koleosa, Meganea i Talismana, ali i novu generaciju bestseller modela Dacia Duster te obnovljeni Nissanov crossover Qahqai i sedmerosjed SUV model X-Trail.
Za vrijeme trajanja show-a, GUMA M će ponuditi atraktivne sajamske popuste svim potencijalnim kupcima i korisnicima usluga akcijskih paketa servisa kao i široke ponude pneumatika Bridgestone, vodećeg svjetskog proizvođača autoguma.
Kao i prethodne godine organizator će u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova voditi preventivnu kampanju saobraćajnih nesreća pod nazivom ‘Koliko košta tvoj život?’, te ponovo skrenuti pažnju na nivo zagađenosti zraka i veliki broj registrovanih vozila na području TK koji ne ispunjavaju ni najmanju Euro normu, a na ovaj sveprisutniji problem Renault kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača vozila sa nultom emisijom štetnih plinova može edukativno i pratično odgovoriti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here