Samsung Galaxy S11 postaje Galaxy S20?

0
1601
Možda će umjesto najavljenog Galaxy S11 u 2020. godini stići Samsung Galaxy S20

Samsung će početkom 2020. godine predstaviti novi pametni telefon iz serije Galaxy. Dosadašnje najave upućivale su kako će tržišni naziv tog uređaja biti Galaxy S11, ali možda i ne bude tako.
Podsjetimo, prvi telefon iz ove serije imao je naziv – Galaxy S. Svaki idući model uz slovo ‘S’ dobio je i redni broj – od S2… do S10. Jedan od pouzdanijih leakera – Ice universe ovih je dana doznao kako bi Samsung mogao odustati od povećavanja brojeva (za jedan više) u nazivu svojih telefona. Prema tom izvoru telefon kojeg bi se trebao zvati Galaxy S11 mogao bi ipak biti preimenovan u Galaxy S20.
Razloga za ovakav potez može biti više. Primjerice, odmak od Appleovog načina označavanja telefona. Zatim postoji i mogućnost kako Samsung promjenom označavanja telefona želi naglasiti kako stiže novo vrijeme, novih telefona s novim mogućnostima. Također postoji i mogućnost kako će se telefoni iz serije Galaxy S20 značajno razlikovati po performansama u odnosu na aktualnu seriju Galaxy S10, pa stoga nova serija zaslužuje i veći brojčani odmak, piše Bug.hr.
Dakako, sve navedeno treba uzeti s malom zadrškom jer ništa od navedenog Samsung nije i službeno potvrdio. No s druge strane, Ice universe ne griješi često kada su u pitanju rane informacije vezano uz Samsungove uređaje.