Samsung i Ratovi zvijezda obradovat će fanove specijalnom edicijom Note10+

0
1293
Galaxy Note10+ Star Wars™ specijalna edicija biće dostupna od 10. decembra

U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja Ratovi zvijezda: Uspon Skajvokera, čija je premijera zakazana za decembar ove godine, kompanija Samsung Electronics je predstavila specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.
Saradnjom sa produkcijskom kućom Lucas film i edicijom koja sadrži specijalno dizajniran telefon, masku, značku namijenjenu kolekcionarima, S Pen olovku i bežične slušalice ujedinjene su dvije galaksije. Osim toga, paket dolazi sa posebnim temama, animacijama, ikonicama i melodijom koje će kod svih fanova čuvene franšize pokrenuti euforiju.
Od lansiranja u avgustu ove godine, pametni telefoni Note10+ učilini su milione ljudi širom planete produktivnijim i kreativnijim. Model koji je istovremeno i pravo umetničko djelo, kombinuje impresivan dizajn i snažne performance sa efikasnim alatkama i vrhunskom kamerom. Predstavljanjem specijalne edicije, Samsung će inspirisati fanove legendarne franšize da zabilježe sve svoje legendarne trenutke.
Galaxy Note10+ Star Wars™ specijalna edicija biće dostupna od 10. decembra na tržištima Australije, Danske, Finske, Nemačke, Hong Konga, Rusije, Španije, Švedske, Turske, UAE, Velike Britanije i SAD.
Saradnja dvije galaksije najavljena je oktobru, dok je nastavak uslijedio u vidu mini filma u čijem je fokusu dječak koji želi da udomi napuštenog psa. Pas neodoljivo podsjeća na kultnog Čubaku i dječak tokom trajanja filma, koristeći Samsung nosive uređaje, poput Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 i Tab S6, pokušava da ubijedi porodicu da ga usvoje.