Samsung Freestyle prenosivi projektor dostupan i na tržištu BiH

0
130
The Freestyle dolazi u bijeloj boji uz premium, minimalistički dizajn, po cijeni od 1.899 KM

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 1.899 KM.
Uređaj prema ličnim željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje za korištenje unutar i izvan doma. The Freestyle dolazi u bijeloj boji uz premium, minimalistički dizajn. Samsung je sa The Freestyle projektorom osvojio i zlatnu nagraduna International Forum (iF) Design Award 2022 prestižnom međunarodnom takmičenju za dizajn.

Uređaj prema potrebama može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje

Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Također, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj može se s jednakom kvalitetom prikaza projicirati na različite površine – na zidu, podu, plafonu, pa čak i na namještaju.
Projektor je kompatibilan i s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više čime postaje idealni saputnik za putovanja i druženja s porodicom i prijateljima izvan doma.
Više informacija o ovom uređaju potražite na ovom linku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here