Schneider Electric predstavio EcoStruxure IT Advisor

0
1023
EcoStruxure IT Advisor klijentima nudi moćan softver za planiranje i modeliranje podatkovnih centara

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, predstavio je EcoStruxure™ IT Advisor, koji je kroz korištenje snage oblaka u stanju da ponudi jednostavniji način implementacije upravljanja podatkovnim centrima, bilo gdje i bilo kada.
Kao lider sljedeće faze proširenja Schneider Electric EcoStruxure IT platforme, koja je na DCS nagradama 2019. osvojila nagradu u kategoriji ‘Inovacija godine u ICT upravljanju podatkovnim centrima’, IT Advisor nastoji da poboljša efikasnost upravljanja podatkovnim centrima i operacijama. Ovaj alat za planiranje i modeliranje baziran na oblaku omogućuje operatorima velikih podatkovnih centara i kolokacijskih objekata, da smanje operativne troškove i maksimiziraju vrijeme neprekidnog rada optimizovanjem kapaciteta, analizom uticaja na poslovanje i automatizacijom radnih procesa.
“EcoStruxure IT Advisor klijentima nudi moćan softver za planiranje i modeliranje podatkovnih centara u oblaku ili na samoj lokaciji, dostupan bilo gdje i koji se isporučuje sa fleksibilnim modelom pretplate”, rekao je Kim Povlsen, potpredsjednik i generalni direktor sektora Digitalnih usluga i softvera u Schneider Electricu.
Dostupan globalno, EcoStruxure IT Advisor proširuje EcoStruxure IT platformu koja se sastoji od EcoStruxure IT Experta, sigurnog softvera koji može da se upotrebljava na proizvodima bilo kojeg proizvođača, a omogućuje nadzor kompletne, IoT bazirane infrastrukture, gdje god se nalazili i EcoStruxure Asset Advisora koji omogućuje 24/7 nadzor preko Globalnog ureda za usluge Schneider Electrica ili njihove mreže partnera.