Schneider Electric predstavio montažna rješenja za modularne podatkovne centre

0
532
Schneider Electric: Prefabricirani modularni podatkovni centri

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, na prvom ovogodišnjem Schneider Electric Danu inovacija (Innovation Day) u Zagrebu okupio je IT partnere i projektante iz regije, kako bi predstavio ponudu montažnih rješenja za sve popularnije modularne podatkovne centre.
Bila je to prilika za upoznavanje i učenje o unaprijed izrađenim IT modulima podatkovnih centara, koji prevladavaju ograničenja standardne gradnje.
Voditelji podatkovnih centara suočavaju se s ozbiljnim izazovom: gdje postaviti dodatnu infrastrukturu potrebnu za širenje novih tehnologijama poput hibridnih oblaka, IoT i 5G. Kao sveobuhvatni odgovor na ovo pitanje, Schneider Electric je ponudio EcoStruxure modularne All-In-One podatkovne centre.
EcoStruxure modularni podatkovni centri funkcioniraju poput One-stop Shop-a za svoje korisnike – Tvornička integracija EcoStruxure platforme pruža end-to-end hardversko i softversko rješenje koje djeluje kao jedinstveni sistem. Uz platformu, tu je i EcoStruxure IT Expert softver s mogućnošću daljinskog nadzora kompletnog rješenja.
Kompletnu ponudu je predstavio Sergio Verano Luri, stručnjak za montažna rješenja za Evropu, a sam događaj je obilježila i regionalna razmjena iskustava.
Montažna rješenja za modularne podatkovne centre imaju širok spektar primjene, od bolnica i sveučilišnih kampusa koji nemaju osiguran dodatni prostor za gradnju, aerodroma, kao i raznih industrija poput automobilske ili crne metalurgije. Uz praktičnost i brzinu integracije, modularni podatkovni centri posebno su dizajnirani za održivo poslovanje.