Schneider Electric širi ponudu proizvoda Easy UPS 3M na 200 kVA

0
1079
Schneider Electric povećao ponudu proizvoda Easy UPS 3M dodavanjem uređaja od 120, 160 i 200 kVA

Schneider Electric, vodeća kompanija u području digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, danas je objavila da je povećala svoju paletu proizvoda Easy UPS 3M od 60 do 200 kVA dodavanjem uređaja za bezprekidno napajanje električnom energijom (UPS) od 120, 160 i 200 kVA.
Uređaji Easy UPS 3M 120-200 kVA, koji će biti dostupni u većini zemalja, personifikacija su za jednostavnost jer ih je jednostavno ugraditi, koristiti i servisirati. Malim i srednjim preduzećima obezbjeđuju kontinuitet poslovanja te ih čine izuzetno podesnim kako za prostor podatkovnog centra tako i za industrijsko okruženje.
Sa optimizovanim dizajnom otiska uređaja i konkurentnim karakteristikama proizvoda, Easy UPS 3M štiti kritičnu opremu u brojnim fizičkim okruženjima od štete nastale prekidima napajanja, prenaponom i izobličenjem impulsa. Ovaj uređaj znači uštedu kad se radi o ulaganjima u osnovna sredstva dok istovremeno štedi do 99% energije dok radi u ECO načinu rada.
“Ovim proširenjem palete proizvoda Easy UPS 3M, Schneider Electric moći će bolje zadovoljiti potrebe klijenata i zahtjeve svojih partnera iz cijelog niza industrija, čineći uređaj izuzetno prikladnim za mala i srednja preduzeća, podatkovne centre te proizvodne objekte“, rekao je Christopher Thompson, potpredsjednik, 3-Phase Line of Business, Schneider Electric.
Ovaj novi ponuđeni proizvod je otporan, sa širokim prozorom za ulazni napon te jakom zaštitom od preopterećenja, a sve to je smješteno u kompaktnom dizajnu kako bi zauzelo što manje prostora. UPS uređaj je dizajniran i ispitan prema standardizovanim strogim postupcima kompanije Schneider Electric, a njegova je ugradnja jednostavna, zahvaljujući ugrađenim točkićima brzo se smješta na predviđeno mjesto. Karakteriše ga interfejs sa intuitivnim ekranomšto omogućava laku konfiguraciju i praćenje, pa klijenti mogu daljinski da prate i upravljaju statusom UPS uređaja pomoću softwarea DCIM smještenog u oblakuEcoStruxure IT kompanije Schneider Electric.
Schneiderov razmještaj servisnih službi po cijelom svijetu sa jakim lokalnim mrežama stručnjaka za servisiranje pruža klijentima sve vrste usluga tokom čitavog životnog ciklusa uređajaEasy UPS 3M.
Za dodatne informacije posjetite www.schneider-electric.com/ecostruxure-it.