Skakači Red Bull Cliff Divinga družili se sa fanovima na pumpi Sutina

0
1070
Skakač Red Bull Cliff Divinga Orlando Duque na INA benzinskoj stanici Sutina kod Mostara

U saradnji sa Red Bullom, u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving, renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo su na INA benzinskoj stanici Sutina upriličili druženje u sklopu kojeg su točili gorivo posjetiteljima, fotografirali se i dijelili autograme.
Kako se približava 24. august, datum održavanja Red Bull Cliff Divinga u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. Taj osjećaj ‘podgrijalo’ je i druženje sa zvijezdama skokova sa Starog mosta, koje je danas na benzinskoj stanici INA Sutina organizirala kompanija Holdina u saradnji s Red Bullom.
Svi koji su svratili na Ina Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina te pomogli posjetiteljima i kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera. Ispunili su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme, podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da prisustvuju ovom spektaklu.
Red Bull Cliff Diving takmičenje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom takmičenju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah.