Skakači Red Bull Cliff Divinga družili se sa fanovima na pumpi Sutina

0
811
Skakač Red Bull Cliff Divinga Orlando Duque na INA benzinskoj stanici Sutina kod Mostara

U saradnji sa Red Bullom, u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving, renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo su na INA benzinskoj stanici Sutina upriličili druženje u sklopu kojeg su točili gorivo posjetiteljima, fotografirali se i dijelili autograme.
Kako se približava 24. august, datum održavanja Red Bull Cliff Divinga u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. Taj osjećaj ‘podgrijalo’ je i druženje sa zvijezdama skokova sa Starog mosta, koje je danas na benzinskoj stanici INA Sutina organizirala kompanija Holdina u saradnji s Red Bullom.
Svi koji su svratili na Ina Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina te pomogli posjetiteljima i kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera. Ispunili su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme, podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da prisustvuju ovom spektaklu.
Red Bull Cliff Diving takmičenje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom takmičenju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here