Sparkasse Bank prisutna 24h na Online Regionalnom Sajmu poslova

0
668
Lejla Mulalić, direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima Sparkasse Bank

Od 07.- 14. oktobra Sparkasse Bank je svim zainteresovanim kandidatima, koji vjeruju u sebe i žele postati dio ovog tima, dostupna 24h na virtuelnom Regionalnom Sajmu poslova putem svih (desktop/mobilnih) uređaja.
Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je za posjetioce aktivan 0 do 24, i nudi mogućnost pregleda mnogobrojnih otvorenih pozicija kod poslodavaca, ali i direktnu komunikaciju sa istima.
“Sparkasse Bank BiH već dugi niz godina daje prilike mladim ljudima i kroz timove stručnjaka uspješno ih mentoriše pružajući im mogućnost da se sretnu sa izazovima realnog tržišta. Mi vjerujemo u mlade ljude, prepoznajemo talente, razvijamo naše zaposlenike i uspješno integrišemo potencijale u poslovnu zajednicu. Virtuelni sajam izvrsna je prilika za poslodavce da pronađu potencijalne zaposlenike za svoj tim, ali i za kandidate koji mogu da komuniciraju sa poslodavcima u realnom vremenu, i svoj prvi razgovor za posao obave iz udobrnosti vlastitog doma i to uz samonekoliko klikova”, izjavila je Lejla Mulalić, direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima Sparkasse Bank.
Na online štandu Sparkasse Bank https://ba.regionalnisajamposlova.com/pavilion/Financije/stand/first svi zainteresovani kandidati koji žele postati dio tima mogu dobiti sve informacije o otvorenim radnim pozicijama, programima plaćenih studija i stipendija, kao i direktno putem Chat-a komunicirati sa predstavnicima Sparkasse Bank.