Svečano obilježen povratak Mercatora u BiH: Otvorena 83 prodajna centra

0
1151
U prisustvu velikog broja kupaca i poslovnih partnera svečano otvoreni tržni centri Mercator u Sarajevu i Banja Luci

Uz prisustvo velikog broja kupaca i poslovnih partnera , danas su svečano otvoreni tržni centri Mercator u Sarajevu i Banja Luci i simbolično označili povratak Mercatora u Bosnu i Hercegovinu. Ovim svečanim činom je otvoreno svih 83 prodajna centra u BiH.
“U proteklom periodu smo veoma naporno radili da uz povratak Mercatora na tržište BiH obezbjedimo da svi zaposlenici zadrže svoja radna mjesta jer kvalitetno i profesionalno osoblje je ključ uspjeha svake kompanije. Radili smo intenzivno na asortimanima, te smo uz postojećih 35.000 naše prodavnice opremili sa dodatnih 2.300 artikala koji svojim kvalitetom označavaju prepoznatljiv stil Mercatora. Posebnu pažnju smo posvetili proizvodima domaće proizvodnje a dobru saradnju sa lokalnim proizvođačima ćemo svakodnevno jačati povećanjem bh. Artikala“, navode iz Mercatora.
Mercator je, kako ističu, uložio veliki trud da formira najbolju i najkvalitetniju robu u svom asortimanu koji je pripremljen da zadovolji potrebe i želje svakog kupca. Svojim kupcima je do kraja sedmice obezbjedio mnogobrojne promocije i degustacije proizvoda iz svoje ponude a za penzionere svakog četvrtka odobrava kupovinu sa 10% popusta na sve artikle, a tu je i neizostavni Pika program lojalnosti.