Svjetski poznati brend kafe Starbucks u Mercatoru

0
1230
Kafa Starbucks na Mercator policama može se pronaći u više varijanti

Prateći svjetske trendove Mercator je ponovo pripremio ekskluzivno iznenađenje za svoje kupce u kojem će uživati vrhunski poznavaoci kafe. Čuveni svjetski brand kafe Starbucks je stigao u sve veće prodavnice Mercatora širom Bosne i Hercegovine.
Od sada možete uživati u posebnim okusima Starbucks ‘Ready to drink’ kafe, sa posebnim doživljajem i iskustvom najbolje kafe na svijetu.
Brend koji je dobio ime prema Starbucku, liku prvoga brodskog časnika iz romana ‘Moby Dick’ i koji je osvojio svijet svojim jedinstvenim načinom pripreme kafe i ukusnih napitaka od kafe, na Mercator policama možete pronaći u više varijanti.
Za ljubitelje espresso kafe u ponudi je Starbucks Duobleshot Espresso s najboljim zrnima 100% Arabica kafe i glatkog kremastog mlijeka, sa i bez dodanog šećera, u praktičnom pakovanju, limenkama od 200 ml. Za ljubitelje kremaste kafe tu je i Starbucks Frappuccino, jedan od najomiljenijih napitaka u kojem se kafa i mlijeko, smjelim kombinacijama, spajaju u savršenoj kombinaciji okusa Mocha, Caramel i Coffee, u staklenom pakovanju od 250 ml.
”Izuzetno smo ponosni što upravo u našim prodavnicama imamo premijernu prodaju vrhunskih Starbucks proizvoda, jer i na taj način bogatimo vlastiti asortiman svjetski poznatih brendovate nastojimo zadovodoljiti sve želje i potrebe svih naših kupaca. Sigurni smo da će svi ljubitelji i poznavaoci vrhunske Starbucks kafe uživati u omiljenim okusima iz naše ponude“, rekao je Emir Zuhrić, rukovodilac službe pakirane hrane u Mercator BH.