Tech Hosted by Lanaco: IT konferencija

0
3108
Banjaluka će od 16. do 20. oktobra biti centar dešavanja strateški značajne teme Mega trendovi

Treća konferencija Tech Hosted by LANACO sa ovogodišnjom temom Mega trendovi u IT-u okupiće svjetske IT kompanije, najuspješnije kompanije iz zemlje i regiona kao i IT eksperte.
“Na ovoj konferenciji nastojaćemo da jasnije iscrtamo pojedinačni i kumulativni doprinos veličini i brzini promjena koje Mega trendovi danas sa sobom donose kao i da pokušamo da procijenimo njihov uticaj na tržište BiH, ali i čitavog regiona”, kažu organizatori ove konferencije.
Konferencija će biti održana od 16. do 20. oktobra u LANACO Tehnološkom centru u Banjoj Luci.
Učesnici će imati priliku da slušaju u okviru tematski cjelina u trajanju od pet dana predavače koji su održali predavanja o posljednjim i najvažnijim tehnologijama iz oblasti: Big Data, Mobile, Social i Internet of Things (IoT).
“Tech Hosted by LANACO je za kratko vrijeme postala najveća multivendorska IT konferencija u BiH, te izvrsna prilika za razmjenu znanja i iskustava. Ove godine Konferencija traje pet dana u četiri programska bloka, koja će tematski biti okrenuta ka različitim grupama javnosti od studenata, preko poslovne zajednice, do predstavnika medija”, izjavila je Nina Kremenović, menadžer korporativnih komunikacija u kompaniji LANACO.