Triglav osiguranje otvorilo nove poslovne prostorije u Banja Luci

0
1584
Svečano otvorene nove poslovne prostorije Triglav osiguranja

Triglav osiguranje danas je u Banja Luci otvorilo nove poslovne prostorije Društva (u ulici Prvog krajiškog korpusa 29), što je obilježeno svečanim prijemom za predstavnike vlasti, klijente, poslovne partnere kao i predstavnike Uprave Zavarovalnice Triglav iz Slovenije.
Tim povodom, dodijeljena je novčana donacija za ljetni kamp za djecu sa poteškoćama u razvoju.
Triglav osiguranje Banja Luka kao članica Triglav grupe na području Republike Srpske posluje već 11 godina i za taj period je ostvarilo dobre rezultate u svim segmentima poslovanja te učvrstilo dobar imidž koje Triglav osiguranje uživa u regionu Adria. Kupovinom novih poslovnih prostorija jasno ukazuje da ima dugoročne planove na ovom tržištu.
“Iako poslujemo na izazovnom tržištu, Triglav osiguranje u svom poslovanju bilježi stalni rast. Naravno, kao u svakom uspješnom i odgovornom poslovanju uvijek smo imali jasnu viziju i ciljeve sa fokusom na ispunjavanje potreba naših klijenata kao i zadovoljstvo naših zaposlenih. Kupovinom novih poslovnih prostora želimo da istaknemo da Triglav grupa ima dugoročne planove u Republici Srpskoj“, izjavio je Matej Žlajpah, direktor Triglav osiguranja a.d. Banja Luka.