UNIQA vilenjaci za radost djece!

0
1188
UNIQA osiguranje uz pomoć svojih vilenjaka omogućit će da paketići stignu što prije do djece

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, UNIQA osiguranje odlučilo je da obraduje najmlađe kojima su prijateljski osmijeh, briga i toplina najpotrebniji. Tim povodom, kompanija je organizovala akciju ‘UNIQA vilenjaci’ koja je okupila sve uposlenike UNIQA osiguranja.
Više od 200 uposlenika kompanije, u ulozi Deda Mrazovih vrijednih pomagača, okupilo se na jednom mjestu kako bi zajednički pripremili i ukrasili novogodišnje poklone koji će obradovati više od 600 mališana. Sredstva za kupovinu novogodišnjih poklona nije izdvojilo samo UNIQA osiguranje nego i uposlenici ove kompanije koji su poklonili veliki broj igračaka, knjiga i slatkiša.
UNIQA osiguranje uz pomoć svojih vilenjaka, prodajnih savjetnika širom zemlje, omogućit će da poklon paketići što bezbijednije stignu do djece bez roditeljskog staranja u Gračanici, djece iz socijalno ugroženih porodica u Bihaću, djece i omladine sa posebnim potrebama ‘Sunce’ u Derventi, djece iz Centra ‘Mali svijet’ koji okuplja djecu sa poteškoćama u razvoju u Tuzli, Egipatskog sela koje okuplja štićenike škole Los Rosales i Udruženja ‘Sunce’ u Mostaru i hrabrih lavova iz ‘Srce za djecu oboljelu od raka’ iz Sarajeva.
“Osmijeh svakog djeteta koje ove godine budemo obradovali ovim znakom pažnje, za nas je najveći novogodišnji poklon”, poručili su iz UNIQA osiguranja uz najljepše želje za sretne predstojeće praznike svim građanima Bosne i Hercegovine.