Vrtlog zabave za 22 finalistice izbora Miss BiH za Miss svijeta u Fun Park Biograd

0
2319
Dvadeset i dvije finalistkinje izbora Miss BiH za Miss svijeta 2019 boravi u Biogradu na Moru

Pod pokroviteljstvom TZ grada Biograd na Moru, dvadeset i dvije finalistkinje izbora Miss BiH za Miss svijeta 2019 se nalaze u Hrvatskoj u hotelu ‘Adria’, koji je oficijelni hotel za pripreme ovogodišnjih finalistica.
Biograd je poznati turistički i posebice nautički centar u samom središtu jadranske obale, a djevojke su zajedno sa organizatorima posjetile i neke od znamenosti ovog grada.
Tako su jedan dan provele i na vidikovcu ‘Kamenjak’, koji je djevojke oduševio nezaboravnim pogledom na jedan od najslikovitijih morskih tjesnaca Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.
Vidikovac se nalazi u blizini Parka prirode Vransko jezero kojeg čini najveće hrvatsko jezero s okolnim prostorom, smješteno sasvim blizu mora. Kao jedno od rijetkih, gotovo netaknutih prirodnih staništa ptica vodarica, sa izvorima pitke vode te područje osebujnih specifičnosti i bioraznolikosti, Vransko jezero sa okolnim područjem proglašeno je Parkom prirode.
Djevojke su također posjetile i Muzej ‘Maškovića Han’ Pakoštane, gdje su mogle vidjeti predmete iz turskog razdoblja, nađene na području Pakoštana i Vrana.
Ludu zabavu i nezaboravno iskustvo doživjele su u ‘Fun Park Biograd’, tematski park u blizini Biograda na Moru. Budući da park ima za svakoga ponešto, od adrenalinskih vožnji, klasične igre u igraonicama, dvoranama, kući strave, Dark Ride interaktivno putovanje…, djevojke su uživale u cjelokupnom iskustvu. I ova avantura bila je ispunjena trenucima zabave, uzbuđenja i smijeha.