Wizz Air: Na sve današnje rezervacije 20 posto popusta

0
945
Wizz Air je jedna od najbrže rastućih i najzelenijih aviokompanija na svijetu

Wizz Air, jedna od aviokompanija sa najbržom stopom rasta i najveći niskotarifni avioprijevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nudi 20 posto* popusta na sve letove rezervisane danas, do ponoći. Uskršnji praznici su blizu i tim povodom WIZZ poziva putnike iz Bosne i Hercegovine da iskoriste produženi vikend i kupe karte po izuzetno niskim cijenama. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 30. aprila 2018. godine.
“Uz karte po početnoj cijeni od samo 19,99 KM, možete isplanirati putovanje u posljednjem trenutku do jedne od 17 destinacija u osam zemalja u kojima Wizz Air leti sa dva domaća aerodroma iz Tuzle i Sarajeva. Zašto da ne odete u uskršnju posjetu rodbini u Švedskoj u neki od tri grada Göteborg, Malmö ili Stockholm, a ukoliko ste željni kulture, posjetite Beč koji će sa tuzlanskog aerodroma biti dostupan od 27. aprila“, poručuju iz aviokompanije Wizz Air.
_______
* Popust od 20 posto odnosi se na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Cijena se odnosi samo na rezervacije na wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.
** Karta u jednom smjeru uključujući sve takse i obavezne troškove