Bruce Willis je zaštitno lice HELL Energy

0
2815
Holivudska zvijezda Bruce Willis postala zaštitno lice energetskog pića iz Mađarske

Bruce Willis, jedna od najvećih svjetskih zvijezda akcijskih filmova ikada, postala je zaštitno lice najpoznatijeg mađarskog energetskog pića, potpisavši ugovor s HELL-om.
TV reklama s Bruce Willis-om počet će danas s emitiranjem u Mađarskoj i nekoliko drugih zemalja širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.
Brend HELL Energy ostvario je prekretnicu postavši prvim mađarskim brendom koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Ovaj ugovor je jedinstven kako za HELL, tako i na nacionalnom nivou, budući da nijedna druga kompanija u Mađarskoj, dosada nije ostvarila saradnju s trenutno aktivnom i planetarno poznatom hollywoodskom zvijezdom.
“HELL Energy predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitet. Upravo zato nam je i trebao neko ko u sebi ima sve ove karakteristike. Kada smo počeli s pripremom projekta, razmišljali smo o nekoliko osoba, a na kraju smo izabrali Brucea Willisa – poznat je širom svijeta, a njegovo ime je garancija za najbolji kvalitet. Kampanja s ovom zvijezdom istovremeno će krenuti u gotovo 50 zemalja širom svijeta uz korištenje svih mogućnosti koje pruža današnja komunikacija – 360 stepeni te društveni mediji. Osim toga, osigurat ćemo i postere s Bruce Willisovim likom u prodavnicama kako bi bili vidljivi kupcima”, poručio je Péter Pantl, direktor marketinga kompanije HELL Energy.
Inhouse ideja za okruženje u kojem je reklama snimljena, u centar stavlja brand i zvijezdu, ostavljajući za sobom prethodne stereotipe o energetskim pićima, poput brzih automobila, brzine ili ljudi koji se zabavljaju. Nakon inicijalne ideje, imali smo mnoštvo konsultacija i priprema, a sve to je rezultiralo snimanjem reklame u New Yorku, početkom 2018.
HELL Energy, 100% proizvođač energetskih pića iz Mađarske, trenutno proizvode plasira na tržišta gotovo 50 zemalja. Dnevno proizvede 4,5 miliona limenki bezalkoholnih pića u fabrici u gradu Szikszó.

TV reklamu može pogledati na ovom linku: http://hellenergy.com/bw_tvc_bih/