FIAT 500 Serija 8 na tržište BiH stiže u Daily Car

0
712
Kupci će po akcijskoj cijeni od 22.500 KM, dobiti bogato opremljeni FIAT 500 LOUNGE

FIAT 500 serija 8 stiže na tržište Bosne i Hercegovine u salon Daily Car. Najprodavaniji automobil FCA grupacije u posljednje dvije godine, stiže sa brojnim tehnološkim dodacima i unaprijeđenjima koja do sada nisu bila dostupna.
Kombinacija retro dizajna u duhu šezdesetih godina prošlog vijeka i modernih tehnologija koje su sastavni dio svakog savremenog automobila, predstavlja unikatnu simbiozu dva različita vremenska perioda u jednom automobilu.
Velika novost Serije 8, odnosno modela za 2020. godinu, predstavljaju dva nova paketa opreme – STAR i ROCKSTAR, koji predstavljaju poseban dodatak već ustaljenoj ponudi paketa POP, LOUNGE i SPORT.
FIAT 500 nikada nije bio šarmantniji i pristupačniji. Iako je dolazak modela Serije 8 planiran znatno ranije, globalna situacija izazvana korona virusom je imala negativan uticaj na vrijeme dolaska modela na naše tržište. Shodno prvobitnim planovima, povodom dolaska FIAT-a 500 Serije 8 u salon Daily Cara, kupcima nude jedinstvenu akcijsku cijenu za FIAT 500 sa LOUNGE paketom opreme.
Kupci će po akcijskoj cijeni od 22.500 KM, dobiti bogato opremljeni FIAT 500 LOUNGE sa automatskim DUALOGIC mjenjačem, parking senzorima, kao i UConnect® infotainment sistemom sa 7-inčnim zaslonom na dodir, Bluetooth® sistemom i USB i AUX ulazom. Dostupan u Gelato bijeloj boji, FIAT 500 LOUNGE dolazi na 15-inčnim aluminijskim felgama ‘Argento’ sa gumama u dimenziji 185/55/R15.
Na isporuku vozila, čeka se 20 dana od dana narudžbe.