Henkel nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

0
1236
Dodjela Certifikata Henkelu: Blanka Žerjav, Vedrana Jurić, Aleksandar Zemunić i Sandra Kroflin

Certifikat Poslodavac Partner (CEP) prvi put je dodijeljen Henkelovim društvima Henkel Adhezivi BH i Henkel BH Sarajevo. Radi se o prestižnoj nagradi koju hrvatska konzultantska i headhunting kompanija SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima već 14 godina i na 10 tržišta.
Henkel Adhezivi BH i Henkel BH Sarajevo su u procesu certifikacije demonstrirali da HR doživljavaju kao strateški partner biznisu te da velik fokus stavljaju na održavanje partnerskog odnosa sa svojim zaposlenicima. Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio i procese regrutiranja i selekcije te procese upravljanja učinkom u ove dvije kompanije, koje se ističu korištenjem raznolikih regrutacijskih kanala te svojim kvalitetnim procesima uvođenja novih zaposlenika u posao, kao i svojim sustavom procjene radnog učinka zaposlenika i njegovom povezanošću sa sistemom nagrađivanja.
Tim ljudskih resursa Henkela primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave kompanije SELECTIO.
“Primitak certifikata Poslodavac Partner je za Henkel Adhezive u Bileći te Henkel BH u Sarajevu velika čast, ali i istovremeno obaveza. U procesu pridobivanja certifikata smo prepoznali područja na kojima želimo biti još bolji i efikasniji te ćemo se na njih dodatno fokusirati u budućnosti“, istaknula je Blanka Žerjav, direktorica ljudskih resursa.
“Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da smo ustrajni u postizanju izvrsnosti u našim HR procesima“, istaknula je Sandra Kroflin, HR Business Partner.
“Svi znamo da su ljudi najveća vrijednost kompanije i ova nagrada nam je samo dodatan poticaj da se nastavimo još i više truditi te dovedemo naš sustav na još i višu razinu“, istaknula je Vedrana Jurić, HR Recruitment Specialist.
Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji.