NLB Banka sponzor OREA Art Marketa u Sarajevu

0
803
Lidija Žigić: Drago nam je što smo dio ovog zabavnog i humanog događaja

U Sarajevu se danas u objektu Brew Imperial Society, održava OREA Art Market – cjelodnevni događaj promotivno-prodajnog, kulturnog, humanitarnog i zabavnog karaktera namijenjen svim generacijama.
Kao sponzor događaja, NLB Banka d.d. Sarajevo je u saradnji sa Mastercardom za sve posjetioce omogućila plaćanje na POS terminalima sa beskontaktnim Marstercard karticama kod odabranih trgovaca. Također, sve posjetioce koji budu plaćali Mastercard karticama očekuju brojne nagrade kupljene od izlagača marketa, koje će se moći preuzeti na štandu NLB Banke.
“Veliko nam je zadovoljstvo što smo dio ovog izuzetno zabavnog i prije svega humanog događaja u kojem mogu uživati sve generacije. Kao banka čije sjedište je u ovom regionu želimo podržati domaću ekonomiju i biti dio ovakvih pozitivnih poduzetničkih priča. Za nas ovaj region nije samo mjesto na mapi. To je naš dom. Zbog toga želimo kroz naša jednostavna bankarska rješenja pomoći svakom poduzetniku, svim ovim kreativnim ljudima koji ovdje žive i rade da stvore uspješne lične i poslovne priče“, izjavila je u pozdravom govoru predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić.
Na OREA Art Marketu je više od 40 izlagača predstavilo svoje unikatne bosanskohercegovačke proizvode, a dio novca od svake prodane rukotvorine, kao i sav prihod od ulaznica, ide u humanitarne svrhe – za podršku Roditeljskoj kući udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.