Otvorena preuređena dm prodavnica u Banja Luci

0
253
Udruženju Iskra iz Banja Luke uručena donacija od 5.000 KM

U Banja Luci je danas otvorena preuređena dm prodavnica u kojoj kupci mogu uživati u još potpunijem ugođaju kupovine proizvoda iz bogatog dm asortimana.
Ponovni početak rada preuređene dm prodavnice, na istoj adresi (Kralja Petra I Karađorđevića 81), dm je obilježio društveno-odgovornim djelovanjem u lokalnoj zajednici uručivši donaciju u iznosu od 5.000 KM za unapređenje rada Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti ‘Iskra’ iz Banje Luke.
U ime kompanije dm, donaciju je uručio Boban Janković, regionalni menadžer dm-a koji je kazao da su donacijom nastojali pomoći djeci i njihovim roditeljima koji se suočavaju sa brojnim izazovima.
“Zahvaljujemo se kompaniji dm na podršci, jer roditeljima i djeci koja proživljavaju najteže trenutke u životu, ona ukazuje da u bitci sa opakom bolešću nisu sami”, izjavila je Katica Kerkez, upravnica Roditeljske kuće ‘Iskra’ i dodala kako će donaciju iskoristiti za rješavanje problema parkinga kao i nabavku potrebne opreme za Roditeljsku kuću, što će doprinijeti poboljšanju uslova za boravak roditelja i djece u kući ali i olakšati rad zaposlenima koji brinu o njima.
Osim pogodnosti kupovine na dan otvorenja prodavnice, dm je u periodu od 3. do 17. februara za kupce osigurao i vrijednu nagradnu igru povodom ponovnog početka rada preuređene prodavnice. Prva nagrada je Gorenje mašina za pranje i sušenje veša + dm poklon paket, druga nagrada je Gorenje sokovnik + dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.