Wizz Air slavi 14 godina: 2-dnevna slavljenička prodaja karata, popust do 30%

0
1151
Wizz Air nudi 2-dnevnu slavljeničku prodaju karata povodom svog 14. rođendana

Wizz Air, jedna od evropskih avio-kompanija sa najbržom stopom rasta i vodeći avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi nudi 2-dnevnu slavljeničku prodaju karata povodom svog 14. rođendana. Putnici Wizz Airase mogu pridružiti slavlju i otkriti 141 privlačnu destinaciju širom Wizz Air niskotarifne mreže, uz popust do 30 odsto*za sve nove karte rezervisane do 19. maja u ponoć.
Tokom protekle godine, WIZZ je ostvario izuzetne rezultate – nastavio je sa rastom, koji je iznosio 24 odsto u odnosu na prethodnu godinu, i prevezao 30 miliona putnika koji su uživali u pogodnostima najjeftinijih karata, jednostavnog sistema rezervacija i izuzetnoj usluzi na letovima.
Pored toga, ova avio-kompanija trenutno sprovodi najveći proces proširenja poslovanja u svojoj istoriji, tokom kojeg će ukupno 21 avion biti raspoređen po njegovim evropskim bazama za samo 17 nedjelja, što će već postojećoj širokoj mreži donijeti 70 novih usluga i 700 dodatnih polazaka nedjeljno.
U 2018. godini su uvedene tri nove destinacije – Atina, Harkov i Beč. Isto tako, Wizz Air je3. maja ove godine letom između London Lutona i Bukurešta ozvaničio početak poslovanja u Velikoj Britaniji preko ogranka smještenog na Aerodromu London Luton.
Wizz Air je takođe nastavio da podržava zajednice u kojima posluje sponzorstvom novog Wizz Air polumaratona u Katovicama i produžetkom sponzorstva Budimpeštanskog polumaratona na još pet godina. Pored toga, ova avio-kompanija je mladim talentima pružila priliku da isprobaju svoje vještine na drugom izdanju WIZZ Izazova za mlade, godišnjeg takmičenja u rješavanju poslovnih slučajeva.
Wizz Airova flota od 96 aviona tipa Airbus A320 i A321, jedna od najmlađih u Evropi, prevozi putnike širom svoje razgranate mreže u Evropi i van nje, od Tromsa na dalekom severu do Dubaija na krajnjem jugu. Kako Wizz Air nastavlja da raste, tako se širi i njegov tim posvećenih profesionalaca, koji je prošle godine dobio skoro 800 novih članova. Iz dana u dan, tim od oko 4.000 profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva 45 različitih nacionalnosti pruža savršenu uslugu tokom leta i nudi inovativne, prilagođene usluge kao što su Flexible Travel Partner ili Fare Lock.
“Sa zadovoljstvom proslavljamo 14. rođendan sa svojim putnicima i nudimo 2 dana još nižih cijena nego obično. Tokom proteklih 14 godina, naš snažan i posvećen tim je omogućio da skoro 150 miliona putnika otkrije Evropu i ostale dijelove svijeta po niskim cijenama karata koje Wizz Air nudi. Wizz Air sada povezuje 141 destinaciju u 44 zemlje, sa Bečom, Atinom i Harkovom kao najnovijim destinacijama. Zajedno sa WIZZ timom, sa nestrpljenjem iščekujem sledeći veliki događaj u našoj kratkoj istoriji: dolazak našeg 100. aviona”, izjavio je ovim povodom Jožef Varadi, generalni direktor kompanije Wizz Air.
___________
* Popust važi za karte uključujući takse, obavezne troškove i jednu malu torbu kao ručni prtljag. Popust važi samo za nove rezervacije na sajtu wizzair.com ili putem mobilne aplikacije izvršene 18. i 19.maja